Young Sheldon Trivia

Every Young Sheldon trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Young Sheldon questions and answers

  1. What is the name of Sheldon's mother in Young Sheldon?

    Answer: Mary

    From Family Ties and Quirks

  2. What is Missy's main talent?

    Answer: Sports

    From Sibling Academic Rivalry

  3. What is the name of Sheldon's father in Young Sheldon?

    Answer: George

    From Family Ties and Quirks

  4. What is Sheldon's father's occupation?

    Answer: Football coach

    From Young Genius Antics

  5. What is the name of Sheldon's college?

    Answer: East Texas Tech

    From Comedic Family Dynamics

  6. Who is Sheldon's older brother?

    Answer: Georgie

    From Comedic Family Dynamics

  7. Who often mediates between the siblings?

    Answer: Mary

    From Sibling Academic Rivalry

  8. Which university does Sheldon attend in Young Sheldon?

    Answer: East Texas Tech

    From Family Ties and Quirks

All Young Sheldon quizzes