Ys Trivia

Every Ys trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ys questions and answers

  1. What is the name of the ancient civilization in Ys VIII: Lacrimosa of Dana?

    Answer: Eternia

    From The Seiren Islands

  2. What is the name of the village that players build in Ys VIII: Lacrimosa of Dana?

    Answer: Castaway Village

    From Artifact of Dana

  3. What is the name of the ancient civilization in the game?

    Answer: Celcetan

    From Celestial Harmony

  4. What is the maximum level Adol can reach?

    Answer: 50

    From Action RPG Mechanics

  5. What is the name of the village that players can build in Ys VIII: Lacrimosa of Dana?

    Answer: Castaway Village

    From The Seiren Islands

  6. Which character in Ys VIII: Lacrimosa of Dana is a noble from Garman?

    Answer: Laxia von Roswell

    From The Seiren Islands

  7. What is the name of the ancient species discovered in Ys VIII: Lacrimosa of Dana?

    Answer: Primordials

    From Artifact of Dana

  8. Who composed the music for Ys: Memories of Celceta?

    Answer: Falcom Sound Team jdk

    From Celestial Harmony

All Ys quizzes