Zach Top Trivia

Every Zach Top trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Zach Top questions and answers

  1. Country Roads is a song by which artist?

    Answer: John Denver

    From Country Roads

  2. What is the name of Riley Green's 2018 single that reached number 1 on the Country Airplay chart?

    Answer: There Was This Girl

    From Country Roads

  3. Which country classic was a posthumous hit for Hank Williams?

    Answer: I'll Never Get Out of This World Alive

    From Country Classics

  4. Which song originally by The Eagles was covered by Zach Top?

    Answer: Take It Easy

    From Zach Top's Cover Songs

  5. Which famous country music venue did Zach Top first perform at?

    Answer: The Grand Ole Opry

    From Country Road

  6. Which band covered Rhinestone Cowboy in 2009?

    Answer: Radiohead

    From Rhinestone Cowboy

  7. What instrument is Zach Top known for playing?

    Answer: Banjo

    From Country Road

  8. Which song from The Sky Ain't the Limit won a Grammy?

    Answer: Beyond the Clouds

    From Muddied Waters

All Zach Top quizzes