Zombieland Trivia

Every Zombieland trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Zombieland questions and answers

  1. What is the rule number 1 for survival in Zombieland (2009)?

    Answer: Cardio

    From Zombie Apocalypses

  2. What is the name of the character played by Abigail Breslin in Zombieland?

    Answer: Little Rock

    From Zombie Apocalypse Survival

  3. What is the tagline for 'Queens of the Dead (2025)?

    Answer: Long live the Queens

    From Zombie Apocalypse Survival

  4. What is the name of the main character in 'Queens of the Dead (2025)?

    Answer: Madison Montgomery

    From Zombie Apocalypse Survival

  5. What is the name of the character who loves Twinkies in Zombieland?

    Answer: Tallahassee

    From Zombie Survival Tactics

  6. What is Wichita's reaction when Columbus proposes his Zombie Kill of the Week idea in Zombieland?

    Answer: She laughs

    From Wichita

  7. What is Wichita's real name in Zombieland (2009)?

    Answer: Krista

    From Wichita

  8. What is the name of the character played by Woody Harrelson in Zombieland (2009)?

    Answer: Tallahassee

    From Zombie Apocalypses

All Zombieland quizzes